• This is the TESTING site!

    - These conversations will be wiped out when we move for real.

    - Please use the regular site https://fordsix.com for your 'real' communications!

    - Please post and poke around here for testing, just be aware that they will wiped out.

404 not found

Econoline

New member
When I have to log in, since the last month or so, It goes to a 404 not found page the first time. Then it works the 2nd time. This happens every time the same way.
 

wsa111

Moderator
Staff member
If I log in on internet explorer I do not get the 404, but with google & Mozilla firefox I also get the 404 then when I try again no problem.
I will get the internet expert Perry to check this out.
 

1966Mustang

Administrator
Staff member
Wierd... will see if I can reproduce. I would suggest clearing cookies in your browsers see if that fixes it. What is the url in the address bar say when you get the 404 message?

- Perry
 

Econoline

New member
Ok, I finally got auto logged out and had to log back in. I copied the url, it's: index.php//

Still logged me in on the second attempt. I have not deleted cookies recently and I'm using chrome

if the link turns it into an abbreviation it is: fordsix.com/index.php//?sid=bf71c1d9186249de838a145e5e9a9ea5
 

1966Mustang

Administrator
Staff member
So the double slashes in
Code:
index.php//
for whatever reason are being appended and sending you to a 404 page... Not sure how/why those double slashes are appeneded, but... I think I've 'fixed' the behavior here.

Basically it will go to the 404 page now, but it will redirect you to https://fordsix.com

Let me know if this helps... or hurts. If you have a bookmark saved, or the site in history or something that may be how your're getting the double slashes.

But - at least we don't have a noticeably ugly 404 page anymore.

- Perry
 
Top